BOKSEN

 

Boksen verbetert de vitaliteit van mensen en de organisatie waarin zij werken. Het is uitstekende methode voor teambuilding en het verhoogt het werkplezier.

Bij de sport boksen is het de bedoeling dat je je tegenstander zo snel mogelijk probeert uit te schakelen. Maar boksen is meer dan dat. Boksen is tegelijkertijd een cardio- en krachttraining en is goed voor het hele lichaam. Door te boksen word je sterker en verbeter je je algemene gezondheid. Ook train je je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid.

Boksen vermindert ook je stressniveau en je verbrandt extra calorieën – een krachtige combinatie om van buikvet af te komen.

Met de BoostMe Boks Workouts gaan we onder begeleiding van een gedreven trainer aan de slag met HIIT training (High Intensity Interval Training). Bij een HIIT training wissel je periodes van intensieve inspanning af met actieve rustperiodes. Met deze vorm van training bouw je samen met je collega’s conditie, kracht en souplesse op, maar belangrijker nog, je werkt aan een optimale teambuilding. De boks workouts zorgen ervoor dat iedereen ontspannen is, zich fitter voelt en beter in het bedrijf presteert.