Haal meer uit je PMO

Ons PMO zoomt bijvoorbeeld ook in op leefstijl en psychosociale belasting. Zo krijg je een compleet beeld van aandachtspunten waar je mee aan de slag moet. Hoe zorg je daarbij voor duurzaam resultaat?

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Preventief Medisch Onderzoek bij BuroVitaal? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Interventies met blijvend effect

Idealiter is het PMO onderdeel van een permanente verbetercyclus. De uitkomsten geven je als organisatie handvatten voor gerichte maatregelen op organisatie-, team- en individueel niveau. Met als het goed is bij de volgende meting betere resultaten. Om die gewenste verbetercyclus te faciliteren en aan te jagen, zet BuroVitaal aanvullende vitaliteitsgesprekken in na afronding van het PMO, de zogenaamde ‘redflag-opvolging’.

Voorbeeld van Redflags resultaten:

  • Sterk verminderd fysiek werkvermogen
  • Sterk verminderd mentaal werkvermogen en burn-out klachten
  • Problematische leefstijl
  • Sterke emotionele klachten of problemen (o.a. ongewenst gedrag)

Aanvullend gesprek en verdiepingsanalyses

De werknemer wordt binnen 2 weken uitgenodigd voor een aanvullend gesprek en er wordt een goed advies gegeven wat de vervolgstappen kunnen zijn voor verbetering.

Het uitvoeren van verdiepingsanalyses brengt licht op de vraag welke factoren geleid hebben tot een matig of slechte score op de PMO-resultaten. Samen met de deelnemer wordt gezocht naar een oplossing die de red-flags weer ‘goed’ doen scoren. Er wordt gekeken naar de wensen maar ook naar de vermogens van de deelnemers om duurzaam inzetbaar te blijven. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar stressfactoren op het werk, maar ook naar wat er thuis speelt en welke persoonlijke eigenschappen een rol spelen in hoe mensen in hun werk zitten.

Vraag een PMO aan bij BuroVitaal

Bij BuroVitaal bieden we een PMO op maat aan. Je bepaalt dus samen met ons de onderzoeken die je bij jouw medewerkers wilt afnemen, bijvoorbeeld op basis van een risico-inventarisatie en evaluatie. De kosten variëren daarom afhankelijk van de gekozen modules en aanvullende onderzoeken. Neem contact met ons op voor een offerte op maat door te bellen naar 085 820 9799 of een mail te sturen naar info@burovitaal.nl.

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.