* Geldt vanaf 10 medewerkers

Met het Werkgevers Vitaalpakket zorgeloos op weg naar gezond en vitaal werkgeverschap

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie. Wie goed voor zijn collega’s zorgt, ziet dat meteen terug in de sfeer en prestaties op de werkvloer. Investeren in vitaliteit zorgt voor gezonde en productieve medewerkers.

Het lijkt dus vanzelfsprekend dat het ontzettend belangrijk is om continu vinger aan de pols te houden. Toch lukt dat niet altijd en overal. Regelmatig zien we dat de tijd of de kennis ontbreekt. Met alle gevolgen van dien… Een gemiste kans!

Wij bieden jouw organisatie volledige ontzorging op het gebied van gezond en vitaal werkgeverschap voor een vast laag bedrag van slechts € 62,50 euro per medewerker

Complete ontzorging

Wij bieden jouw organisatie volledige ontzorging op het gebied van gezond en vitaal werkgeverschap voor een vast laag bedrag van slechts € 62,50 euro per medewerker.

Je kunt het zien als een soort abonnement op vitaliteitsbeleid. Compleet, gedegen en volledig afgestemd op specifieke wensen en omstandigheden. Écht maatwerk dus! 
Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en continuïteit. We stellen voor jullie alles in het werk om het vitaliteitsbeleid bij jouw organisatie zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Zo zorgen wij onder meer voor

  • aansluiting op een gecertificeerde arbodienst
  • afnemen van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
  • een digitaal gezondheidspaspoort per medewerker
  • leefstijlgesprekken en adviezen
  • toegang tot een onafhankelijke zorgvergelijker
  • direct inzicht in verzuiminformatie en statistieken

 

Wij gaan graag met jullie op weg naar gezond en vitaal werkgeverschap!

Benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op voor meer informatie!

Daarom is er nu het

Een initiatief van: