VITALITY TRAINING

Onze ontwikkelprogramma’s zijn speciaal opgezet voor iedereen die het onderwerp vitaliteit strategisch en toekomstbestendig op de agenda wil zetten. Wil jij leidinggeven aan vitaliteit binnen jouw onderneming? Met praktijkgerichte stappen zorgen we ervoor dat directies, MT leden, HR-medewerkers en/of vitaliteitsteams direct het vitaliteitsbeleid kunnen vertalen naar de rest van hun organisatie. Zo blijf je lenig en ben je als organisatie klaar voor de toekomst.

 

Kwestie van werkgeluk.

1 daagse proeverij

Regio Utrecht • 1 dag

Benieuwd naar wat Vitaal leiderschap jouw organisatie kan opleveren?

Wil je direct een aantal praktische tools aangereikt krijgen waar je morgen al mee aan de slag kunt? Tijdens de proeverij maak je in vogelvlucht kennis met het Tripl8 programma

8 stappen programma

Regio Utrecht • 5 dagen

Ontdek in 8 stappen, bestaande uit 5 fysieke trainingsdagen en 3 overige contactmomenten, hoe je als Directie, MT, HR, Leidinggevende en/of vitaliteitsteam het onderwerp vitaliteit kunt borgen in jouw organisatie.

Incompany Vitality Training

Incompany Vitaal Maatwerk

Op basis van de uitkomsten van de werkvermogenscan bouwen we samen met de opdrachtgevers aan een maatwerktraject.​

Ook kun je met korte workshops of thema gerichte trainingen werken aan vitaliteit. De onderwerpen bepalen we samen en zijn afhankelijk van de vraagstukken binnen jouw organisatie.

Veelgevraagde thema’s zijn het leidinggeven aan werkgeluk, het terugdringen van verzuim en het verhogen van de vitaliteit. Wat het onderwerp ook is, de trainingen zijn altijd inspirerend, praktisch en resultaatgericht.

Werkvermogenscan

Vitaliteit in kaart met de werkvermogenscan

In samenwerking met TNO is de Tripl8-werkvermogenscan ontwikkeld. Deze scan brengt op een eenvoudige en overzichtelijke manier voor jouw organisatie in kaart hoe het gesteld is met de 4 pijlers van het Huis van Werkvermogen. Gezondheid, (duurzame) competentieontwikkeling, cultuurwaarden en leiderschap. Je krijgt inzicht in de vitaliteitsissues die binnen jouw organisatie de meeste aandacht vragen. Het vertrekpunt voor het concretiseren van de vervolgstappen om te werken aan een vitale, lenige en toekomstbestendige organisatie. Kortom een must voor iedereen die werkt aan vitaliteit en dus succes!

BuroVitaal is expert op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en verzuimvraagstukken. We begeleiden jouw medewerkers naar een betere fysieke en mentale gezondheid.

Vitality training cursusleiders

De experts van BuroVitaal

Niet het zoveelste trainingsbureau met de beste intenties, BuroVitaal bestaat uit en wordt gerund door ervaren directeuren, ondernemers, trainers die werkelijk de taal spreken van leiders en ondernemers. Samengekomen door een gedeelde passie en vooruitgestuurd met een gezamenlijke missie. Medewerkers binnen alle geledingen van de organisatie een optimale balans te laten vinden tussen werktijd, privé tijd en rusttijd (slaap). Zodat ze betrokken, gezond, productief en gelukkig zijn.

We weten met al onze ervaring voor welke uitdagingen organisaties en medewerkers staan, elke dag weer. Vanuit de som van deze ervaringen hebben we een praktisch en succesvol programma ontwikkeld op het gebied van organisatie- en leiderschapsvitaliteit. Tripl8. Zo haal je met meer plezier het beste uit jezelf en jouw organisatie en houd je grip op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en bouw je aan een toekomstbestendige organisatie.

1 daagse proeverij

Regio Utrecht • 1 dag

Benieuwd naar wat Vitaal leiderschap jouw organisatie kan opleveren?

Wil je direct een aantal praktische tools aangereikt krijgen waar je morgen al mee aan de slag kunt? Tijdens de proeverij maak je in vogelvlucht kennis met het Tripl8 programma.

Persoonlijke ontwikkeling, het welbevinden en vitaliteit zijn belangrijke factoren voor het verhogen van ieders werkvermogen en dat over een langere tijd. Als HR-professionals en leidinggevenden een sterke regie voeren op deze factoren, zullen medewerkers productiever zijn, nemen ze betere beslissingen, zijn ze initiatiefrijker, energieker en gaan ze met meer zelfvertrouwen door het leven. Alles wordt gewoonweg veel makkelijker!

 

Onderwerpen:

 • Het Huis van werkvermogen.
 • Vitaliteit als businesscase.
 • De do’s en dont’s van het uitrollen van een (strategisch) vitaliteitsbeleid.

 

Wat levert de proeverij op:

Na het volgen van deze training weet je hoe je het huis van werkvermogen bottom-up voor je kunt laten werken en heb je meer inzicht in hoe je een (renderende) visie op vitaliteit ontwikkelt- en uitrolt. Een dag vol inspiratie en bewezen tools die je morgen kunt inzetten in de eigen praktijk.

8 stappen programma

Regio Utrecht • 5 dagen

Ontdek in 8 stappen, bestaande uit 5 fysieke trainingsdagen en 3 overige contactmomenten, hoe je als Directie, MT, HR, Leidinggevende en/of vitaliteitsteam het onderwerp vitaliteit kunt borgen in jouw organisatie.

Hoeveel veerkracht heeft jouw organisatie? Zorg met het volledige Tripl8 programma voor inzicht in de belangrijkste vitaliteitsissues in jouw organisatie, formuleer praktisch beleid en leer hoe je leiding kunt geven aan een vitale organisatie.

DeTripl8 Leiderschapstraining kun je niet alleen als incompany traject volgen, maar ook via een Open Training. Bij onze Open Training doorloop je in gezelschap van gelijkgestemden van verschillende organisaties de 8 krachtige stappen die horen bij de Tripl8 aanpak. Een perfecte opmaat om met vitaliteit aan de slag te gaan binnen jouw organisatie.

 

Tripl8-werkvermogenscan ontwikkeld in samenwerking met TNO

 • 5 Inspirerende trainingsdagen verzorgd door de professionals van Kenneth Smit
 • Praktische online toolboxmeeting verzorgd door BuroVitaal.
 • Praktische implementatieopdrachten.
 • Persoonlijke Health scan met gezondheidsadvies op het gebied van voeding, lifestyle, bewegen en mentale gezondheid.
 • Persoonlijke portal met alle scans en inspirerende handouts.
 • Locatiekosten, lunch, koffie, thee en frisdranken.

 

Onderwerpen:

 • Doorlichting van jouw onderneming middels de Tripl8 werkvermogenscan
 • Vitaliteitsbeleid inclusief activiteitenplan maken
 • Leidinggeven aan mentale en fysieke gezondheid
 • Leidinggeven aan talentontwikkeling
 • Leidinggeven aan cultuurwaarden
 • Leidinggeven aan inspirerende organisatiedoelen

 

Wat levert het op:

 • Strategisch en duurzaam vitaliteitsbeleid inclusief een concreet activiteitenplan
 • Praktische en toepasbare kennis over het huis van werkvermogen.
 • Ontwikkeling van vaardigheden om op inspirerende wijze leiding te geven aan vitaliteit.
 • Inzicht en concrete handvaten om jouw eigen persoonlijke mentale en fysieke gezondheid te vergroten.
 • Praktisch ‘regie’- model om alle medewerkers zelf verantwoordelijkheid te laten nemen over hun eigen vitaliteit.

 

Wat levert het uiteindelijk op:

Betrokken, gezonde, productieve en werkgelukkige medewerkers.

Wat een heerlijke no-nonsense, pure en praktische workshop!

Wat een heerlijke no-nonsense, pure en praktische workshop! Je wordt door Emile volledig en op een levendige wijze meegenomen in de Do’s and Dont’s binnen verzuim. En de gesprekstechnieken die worden aangestipt zijn ook nog eens breder toepasbaar. Al met al een training met toegevoegde waarde!

Pamela Mutter
Sr. HR-adviseur Zehnder Group Nederland