VITALITY TRAINING

 

De dynamiek van organisatie en arbeidsmarkt vraagt om constante training. Een leven lang leren is vandaag de dag het nieuwe normaal.

Kwestie van werkgeluk.

Een leven lang leren is voor elke organisatie belangrijk. Medewerkers moeten zich constant ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven. Ook nog eens op een arbeidsmarkt die sterk in beweging is. Als werkgever wil je je medewerkers graag trainen in het vergroten van je veerkracht. Want daardoor halen ze meer plezier uit hun werk en uit hun privéleven.

Maar, het is niet eenvoudig om zoiets blijvend te realiseren. BuroVitaal heeft zich gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van lerende organisaties. Met maatwerk trainingen die ook preventief kunnen worden ingezet. Met sterker werkplezier, duurzame inzetbaarheid en minder verzuim als effect. Vaak komen onze trainingen ook nog eens voor SLIM-subsidies in aanmerking. Reden temeer om als werkgever het leven lang leren effectief te trainen zodat het wederzijds voordeel oplevert. Neem voor meer info contact met ons op of neem vast een kijkje op www.tripl8.nl om meer te weten te komen over onze unieke trainingen.

Wat een heerlijke no-nonsense, pure en praktische workshop!

Wat een heerlijke no-nonsense, pure en praktische workshop! Je wordt door Emile volledig en op een levendige wijze meegenomen in de Do’s and Dont’s binnen verzuim. En de gesprekstechnieken die worden aangestipt zijn ook nog eens breder toepasbaar. Al met al een training met toegevoegde waarde!

Pamela Mutter
Sr. HR-adviseur Zehnder Group Nederland