PMO pakket Fit & Gezond BASIS

Het PMO pakket Fit & Gezond BASIS is een uitstekend pakket voor bedrijven die toezicht willen houden op de gezondheid van hun werknemers. Het pakket bevat een vragenlijst over werk en welbevinden, een persoonlijk online dashboard, metingen van lengte, BMI en gewicht, een analyse van de lichaamssamenstelling en metingen van de bloeddruk, het glucose- en cholesterolgehalte. Bovendien kunnen werknemers voor zowel werk als privé aangelegenheden terecht bij een leefstijlcoach.

Het pakket heeft mogelijkheden tot uitbreiding met opties zoals: een hartstress meting, conditie fietstest, gehooronderzoek en vaatkwaliteit

Nu een GRATIS promopakket t.w.v. € 495,-. Bekijk de promotiepagina >

Deze bedrijven gingen je al voor:

Waarom kiezen voor pakket Fit & Gezond BASIS ?

Medewerkers die actief bezig zijn met hun gezondheid en leefstijl, zijn medewerkers die mentaal, fysiek en emotioneel sterk op de werkvloer staan. Het basis pakket biedt een solide fundament voor bedrijven die willen starten met het monitoren van de gezondheid van werknemers. Dit pakket bevat de basis elementen van het welbevinden van medewerkers, en kan aangevuld worden naar wens van de betreffende werkzaamheden in het bedrijf. Op deze manier heeft het bedrijf een goed zicht op de gezondheid van de medewerkers, met de vrijheid om de aanvullende diensten zelf te kiezen.

BuroVitaal komt op bezoek

Indien je niet in de mogelijkheid bent om langs te komen voor een PMO, komt onze PMO Vitality Check Bus naar jou toe! Ons complete test- en gesprekcentrum op vier wielen komt naar elke gewenste locatie in Nederland voor een compleet PMO onderzoek.

Extra opties bij het PMO pakket Fit & Gezond BASIS

Dankzij onze extra opties kunnen we het PMO basis pakket voor u uitbreiden naar een pakket op maat. Pas het PMO basis pakket aan op je werknemers en krijg dieper inzicht in hun gezondheid. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan en kies de opties die passen bij jouw behoeften en werkomgeving. De extra opties bestaan uit:

 • Audiometrie (gehoortest)
 • Conditie fietstest
 • ECG
 • Hartstressmeting
 • Knijpkracht
 • Kwaliteit van de vaten
 • Longfunctieonderzoek
 • Toxicologisch onderzoek
 • Urineonderzoek
 • Visustest (beeldschermgebruik)

 

STAPPENPLAN Preventief Medisch Onderzoek

Een PMO bestaat uit een aantal stappen, waaronder een vragenlijst en diverse onderzoeken. De inhoud van het PMO wordt door u, de werkgever, samengesteld. Het stappenplan omvat:

 

 1. Voorbereiding: het afstemmen van het PMO op de werkgever
 2. De aflevering van gegevens over de medewerkers (volgens AVG)
 3. Een uitnodiging die een week van tevoren wordt verzonden. Op basis van de uitnodiging plannen werknemers zichzelf in en vullen de vragenlijst in. De deelnemer ontvangt na afronding van de vragenlijst direct een persoonlijk rapport met de uitslag en eerste adviezen.
 4. Begin onderzoeken: de leefstijlcoach start de fysieke onderzoeken op basis van de ingeplande afspraken van werknemers.
 5. Het bespreken van de resultaten.
  1. De leefstijlcoach bespreekt de resultaten van de fysieke testen en de vragenlijst met de deelnemer. Na het gesprek ontvangt de deelnemer direct zijn persoonlijk gezondheidsrapport met resultaten en adviezen.
  2. Indien noodzakelijk wordt de deelnemer geadviseerd contact op te nemen met de huisarts of bedrijfsarts voor nader onderzoek.
 6. Na afloop van de onderzoeken is er een presentatie van de groepsresultaten. Deze presentatie omvat: een evaluatie, analyse, conclusie en aanbevelingen.
 7. Ontwikkeling vitaliteitsbeleid: afstemming interventies en ondersteuning HR op basis van de groepsresultaten.

Meer weten over PMO pakket Fit & Gezond BASIS?

Bij vragen over het PMO pakket Fit & Gezond BASIS helpt BuroVitaal je graag. Een PMO geeft u de mogelijkheid om de gezondheid van jouw werknemers te ondersteunen. Hiernaast geeft u werknemers vroegtijdig preventieve maatregelen voor gezondheidsrisico’s. Wilt u meer weten over de verschillende pakketten? Bekijk dan onze pagina over het Preventief Medisch Onderzoek of neem contact op.