Trap je sapje met onze smoothiefiets

Dé manier om gezonde voeding én beweging te promoten!

Wel eens gehoord van een smoothiefiets? Dat is een fiets en blender in één. Door te bewegen trap jij je eigen fruitsapje bij elkaar. Klinkt als dé manier om gezonde voeding en vitaliteit onder de aandacht te brengen, toch? Lees snel verder en ontdek de vrolijke mogelijkheden van onze smoothiefiets!

Trap je eigen sapje. Het kán met de smoothiefiets. Want de ingebouwde blender boven het voorwiel werkt niet op elektriciteit, maar op spierkracht. Laat de pedalen draaien en je wordt beloond met een heerlijke smoothie van vers fruit. Lekker, gezond én duurzaam tegelijk dus!

De smoothiefiets is leuk voor elk evenement. Van personeelsfeest tot festival en van sportdag tot beurs of congres. Of wat dacht je van de smoothiefiets als leuke toevoeging aan het Preventief Medisch Onderzoek? Op een vrolijke manier breng je vitaliteit onder de aandacht!

Bij BuroVitaal bieden we jou natuurlijk maximaal maatwerk. Dat bekent dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je onze smoothiefietsen in wilt gaan zetten.

Het all-in pakket is de meest gekozen optie. We komen dan met een enthousiaste, ervaren belegeider naar je toe en regelen verder alles voor je. Verse ingrediënten zoals diverse soorten fruit, groente, sappen en yoghurt zijn inbegrepen, net als opbouw, afbouw en vervoer.

 

Kortom, alles is mogelijk! Je kunt onze BuroVitaal smoothiefietsen huren:

  • Met of zonder begeleider
  • Met of zonder verse ingrediënten
  • Voor iedere gewenste periode

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op en wie weet trap jij binnenkort je eigen sapje.

Smoothiefietsen huren

Laat uw gegevens achter en we nemen zsm contact op.