Vitality Check Bus

 

Wel graag een PMO Vitality Check, maar geen ruimte beschikbaar? Of krap in de tijd? Bij BuroVitaal hebben wij dé oplossing: met onze fonkelnieuwe PMO Vitality Check Bus komen we naar jullie toe!

Even uitleggen. Onze PMO Vitality Check Bus is eigenlijk een compleet test – en gesprekscentrum, maar dan op wielen. Het betekent dat we op iedere gewenste locatie in Nederland complete Vitality Checks kunnen afnemen. Van Groningen tot Maastricht en overal daar tussenin. Maximale flexibiliteit dus.

Onze bus zit zo ingenieus in elkaar dat we in een handomdraai een volledig uitgerust test – en gesprekscentrum kunnen inrichten. In de ene ruimte voert de testleider het fysieke onderzoek uit (afgestemd op specifieke wensen en omstandigheden), in het vertrek daarnaast zit onze leefstijlprofessional klaar voor het 1-op-1-adviesgesprek. Makkelijker kan het niet.

De PMO Vitality Check Bus is een mooie toevoeging van onze bestaande dienstverlening. De perfecte oplossing voor bijvoorbeeld bedrijven met meerdere vestigingen. Of organisaties waar simpelweg geen ruimte beschikbaar is om onze geavanceerde testapparatuur op te stellen. Wij parkeren simpelweg de bus op een locatie naar keuze en we zijn startklaar.

 

Dus zet nu de eerste stap op weg naar
een vitalere en productievere organisatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op en wie weet staan we binnenkort bij jou op de stoep!

 

Bel: 085-8209799

Mail: info@burovitaal.nl

Of vul het onderstaande contactformulier in