Offerte aanvragen PMO

Het PMO van BuroVitaal is meer dan alleen een gezondheidscheck. Het is een uitgebreide benadering om de vitaliteit op de werkvloer te bevorderen en ziekteverzuim te reduceren. Investeer daarom in de gezondheid en vitaliteit van je werknemers met het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Onze PMO’s helpen bij het vroegtijdig identificeren van gezondheidsrisico’s en dragen bij aan een productievere en gelukkigere werkomgeving.

Benieuwd naar een gedetailleerd overzicht van welk PMO het beste bij jouw organisatie past en welke kosten daaraan verbonden zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we vertellen je graag wat een investering in werknemersgeluk voor jouw bedrijf oplevert.

Nu! Gratis promopakket ter waarde van € 495,-. Bekijk de promotiepagina >

Hoe werkt het aanvragen van een PMO-offerte?

Het aanvragen van een offerte voor een PMO bij BuroVitaal is simpel.
Volg onderstaand stappenplan voor een offerte die precies past bij jouw behoeften:

  1. Offerteaanvraag via onze website: het aanvragen van een offerte voor ons PMO doe je door het offerteformulier op onze website in te vullen. Vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in en verstuur je aanvraag direct.
  2. Online afspraak en presentatie: na ontvangst van je aanvraag nemen we contact met je op om een online afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak geven we een korte presentatie (maximaal 30 minuten) waarin we uitleggen hoe een PMO er bij ons uitziet en in zijn werk gaat. Tijdens dit gesprek willen we graag zoveel mogelijk over je organisatie te weten komen, zodat we precies weten welk PMO het beste bij je past.
  3. Ervaar het PMO zelf: direct na de presentatie ontvang je een link naar onze vragenlijst. Zo krijg je een voorproefje van de vragen die wij in het PMO stellen en kun je zelf de grondigheid en relevantie ervan ervaren.
  4. Ontvang je persoonlijke offerte: samen met de vragenlijst sturen we je ook direct een offerte, die we opstellen naar aanleiding van het online gesprek. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring weten we goed welk pakket het beste bij welk soort organisatie past, maar wil je toch liever gebruik maken van een ander PMO-pakket of een offerte ontvangen voor een compleet op maat gemaakt onderzoek? Geen probleem, we passen de offerte graag aan zodat hij aansluit op jouw voorkeuren en verwachtingen.

Welk PMO van BuroVitaal past het beste bij mijn organisatie?

Onze PMO’s richten zich op het verbeteren van de algehele werkvitaliteit, waardoor je werknemers gezonder, gelukkiger en productiever worden. Omdat ieder bedrijf verschillend is, bieden we verschillende soorten PMO’s aan. Benieuwd welk pakket het beste aansluit op jouw bedrijf en wensen? Bekijk wat er allemaal is inbegrepen bij de verschillende PMO’s:

 

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

Waarom kiezen voor BuroVitaal?

 • Onze PMO’s zijn specifiek ontworpen om de gezondheid en vitaliteit van je werknemers te verbeteren.
 • Vroegtijdige identificatie van gezondheidsrisico’s helpt om langdurig ziekteverzuim bij je personeel te voorkomen.
 • Elk PMO is aanpasbaar aan de specifieke behoeften en risico’s van je organisatie en de sector.
 • Onze ervaren professionals zorgen voor een zorgvuldige en discrete uitvoering van het onderzoek.

Kies ook voor meer werkgeluk

Ga voor het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van je werknemers met het PMO van BuroVitaal en ontdek het rendement van deze investering. Vraag nu je offerte aan door het formulier hieronder int e vullen. BuroVitaal helpt je graag bij het creëren van een gezondere en productievere werkomgeving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust door te mailen naar info@burovitaal.nl of te bellen naar 085 820 9799.

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.