VITAAL
LEIDERSCHAP

Krijg inzicht in hoe jij binnen jouw organisatie op een praktische wijze met vitaliteit aan de slag kunt gaan. Tijdens deze workshop nemen we je mee in de Tripl8 methode en krijg je inspiratie over de wijze waarop je het onderwerp vitaliteit echt kunt borgen in jouw organisatie.

Tripl8 begeleidt leidinggevenden en HR professionals actief bij het ‘op de agenda zetten’ van vitaliteit. Het is onze missie om medewerkers binnen alle organisaties een optimale balans te laten vinden tussen werktijd, privé tijd en rusttijd (slaap).
 
Persoonlijke ontwikkeling, het welbevinden en vitaliteit zijn belangrijke factoren voor het verhogen van ieders werkvermogen en dat over een langere tijd. Als HR professionals en leidinggevenden een sterke regie voeren op deze factoren, zullen alle medewerkers productiever zijn, nemen ze beter beslissingen, zijn ze initiatiefrijker, energieker en gaan ze met meer zelfvertrouwen door het leven. Alles wordt makkelijker!
 
 
De volgende onderwerpen worden in de workshop behandeld:
  • Het Huis van werkvermogen
  • Vitaliteit als businesscase
  • De do’s en dont’s van het uitrollen van een (strategisch) vitaliteitsbeleid

Wat levert deze training op

Na het volgen van deze training weet je hoe je het huis van werkvermogen bottom-up voor je kunt laten werken en heb je meer inzicht in hoe je een (renderende) visie op vitaliteit ontwikkelt- en uitrolt.

Persoonlijke ondersteuning
Na afsluiting van de training zijn de professionals van Buro Vitaal en Kenneth Smit beschikbaar voor jou als sparringpartner.

Vervolg
Wil jij middels de Werkvermogenscan (ontwikkeld i.s.m. TNO) meten wat de vitaliteitsissues zijn binnen jouw organisatie? Wil jij op basis van die uitkomsten geholpen worden om een concreet stappenplan te formuleren en implementeren? Wil jij praktische handvatten hoe jij regie kunt voeren op alle factoren die van invloed zijn op de vitaliteit van jouw medewerkers en dus organisatie? Wil jij werken aan een vitale en dus toekomstbestendige en levensvatbare organisatie? Dan is het volledige Tripl8 programma wat voor jou. Schrijf je in voor de Open Training via www.tripl8.nl of overleg met jouw contactpersoon van BuroVitaal of Kenneth Smit over hoe Tripl8 op maat gemaakt kan worden binnen jouw organisatie.