ENERGIEK
DE WEEK DOOR

Onze populairste workshop. En niet voor niets, want het is de perfecte eerste stap op weg naar gezondere en productievere werknemers. Zie het als een soort kick-off voor meer vitaliteit in jouw organisatie.

We leggen je graag uit hoe deze uitdagende workshop in elkaar steekt. In een programma van 3.5 uur komen drie belangrijke thema’s aan bod, te weten:

  • Stress
  • Voeding
  • Slaap

De onderwerpen complementeren elkaar. Juist een wisselwerking tussen deze thema’s zorgt voor vitaliteit. De balans tussen goede slaap, verantwoorde voeding en stressregulatie bepaalt of iemand lekker in zijn vel zit. Een gezonde geest huist immers in een gezond lichaam.

We hebben de inhoud van de workshop ‘Energiek de Week door’ zo samengesteld dat deelnemers kennismaken met alle drie de thema’s. Na afloop van deze workshop kunnen deelnemers individueel aangeven waar zijn of haar specifieke interesse naar uitgaat. Op dat thema is dan een verdiepingsworkshop mogelijk.

‘Energiek de Week door’ is daarom een perfect uitgangspunt, te meer omdat bij een mogelijk vervolg uitgegaan wordt van de vraag en behoefte van individuele deelnemers. Wacht dus niet te lang en zet snel de eerste stap op weg naar een vitalere organisatie!  Wij zijn overtuigd. Jij ook?

Voor meer informatie over de specifieke inhoud van de verdiepende workshops verwijzen we je graag naar de onderstaande pagina’s: