Vraag in maart de SLIM-subsidie aan en ontvang direct een voorschot van € 12.500,-*!

feb 21, 2023

Net als veel werkgevers ziet u het belang van investeren in de ontwikkeling van uw werknemers. Ze vormen het belangrijkste kapitaal voor uw bedrijf en in tijden van oplopende personeelskosten is het fijn om financieel ondersteund te worden.

De SLIM-regeling (de Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen) voorziet hierin. En bij BuroVitaal geen ‘addertjes onder het gras’. Door ons bewezen trackrecord bij het succesvol aanvragen van SLIM-subsidies, weten wij op welke wijze wij u echt volledig van A tot Z kunnen ontzorgen.

 

Meer weten?

Projecten voor de SLIM subsidie

Voorbeelden van subsidiabele SLIM projecten:

  1. Volledig opleidingsplan voor uw organisatie
  2. Loopbaan & Ontwikkeladviezen
  3. De opzet van uw eigen academy

 

BuroVitaal biedt maatwerk met Tripl8

Maak kennis met Tripl8, de Vitality-Trainingen & Opleidingen van BuroVitaal!
Iedereen is op zoek naar fitte medewerkers die happy zijn, productief en duurzaam inzetbaar.
Het ontwikkelprogramma van Tripl8, gebaseerd op het ‘Huis van Werkvermogen”, is speciaal ontwikkeld voor iedereen die het onderwerp duurzame inzetbaarheid & vitaliteit strategisch en toekomstbestendig op de agenda wil zetten.

Het resultaat van de Tripl8 aanpak?

Medewerkers zijn productiever, nemen betere beslissingen, zijn initiatiefrijker, energieker, verzuimen minder en gaan met meer zelfvertrouwen door het leven!

 

Bedrijven die in aanmerking komen voor SLIM-subsidie

Een bedrijf wordt voor deze regeling als mkb-bedrijf aangemerkt als:

  • er minder dan 250 personen werkzaam zijn;
  • de jaaromzet niet meer dan € 50 miljoen bedraagt;
  • het jaarlijkse balanstotaal niet meer dan € 43 miljoen bedraagt.

Slim bij BuroVitaal echt zonder moeite aanvragen!
Mocht u de SLIM willen aanvragen, laat het ons dan weten! Vanuit BuroVitaal hebben we ervaring met het succesvol aanvragen van deze subsidie voor het Tripl8 programma en alle formats liggen dus klaar. Bij het aanvragen bent u nog tot niets verplicht en maakt u sowieso goede kans op toekenning. Na toekenning heeft u bovendien maanden de tijd om e.e.a in te zetten. Een mooie spaarpot om het grootste deel van het opleidingsbudget vergoed te krijgen. Hoe mooi is dat!

 

Meer weten?

*Het doel van de Slim-regeling is om mensen een leven lang te laten leren. Trainingen gericht op het ontwikkelen van een vitale organisatie vallen onder de slim subsidie. De subsidie kan oplopen tot 80% tot maximaal €24.999,- aan subsidie. Bij toekenning van de subsidie wordt een maximaal voorschot van € 12.500,- vooraf aan de start van het project gestort om geen aanspraak te hoeven doen op de liquiditeit van de organisatie. De overige € 12.500,- bij maximale subsidie, wordt gestort na oplevering van het project.

Meer informatie over de SLIM- subsidieregeling