PMO
VITALITY CHECKS

 

Vitality Checks zijn PMO’s die zowel de gezondheid als het welzijn van medewerkers registreren.

Kwestie van goed werkgeverschap.

In het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) van BuroVitaal worden medewerkers onderzocht naar hun fysieke en mentale gezondheid. Onze aanpak is erop gericht om kostbare uitval te voorkomen. Tenslotte brengt het werk vrijwel altijd risico’s voor de fysieke en mentale gezondheid met zich mee. Zo’n PMO is een investering die zich direct terugverdient. Wij ontzorgen het volledige traject. Het onderzoek is een uitstekende graadmeter voor de vitaliteit van iedere medewerker. 

Duurzame inzetbaarheid is tenslotte voor werkgever als werknemer van groot belang. Uiteindelijk zal ook steeds langer moeten worden doorgewerkt. Daarbij is het PMO ook een wettelijk bewijs van goed werkgeverschap. Iets dat gezien de krapte op de arbeidsmarkt positief onderscheidend kan werken. Meer weten over onze visie op goed werkgeverschap? Neem dan meteen contact met ons op.

KIES JOUW PMO VITALITY CHECK

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

5

Offerte
aanvragen

DAAROM VITALITY CHECK. WAT KLANTEN ZEGGEN

Bij zowel Europrovyl als bij Transcarbo hebben we dit jaar een Preventief Medisch Onderzoek georganiseerd. Enerzijds vanuit de verplichting van de Arbo wet maar aan de andere kant ook vanwege het belang in gezond en fit personeel. Hiervoor hebben we BuroVitaal ingeschakeld om deze bij ons uit te voeren. We hebben samen geïnventariseerd. We vonden het belangrijk om bij deze groep medewerkers zowel een fysiek als mentaal  gedeelte onder de loep te nemen. Dit hebben we gedaan in de vorm van een vragenlijst en een fysiek onderzoek.

Het kennismakingsgesprek verliep goed en na akkoord is de uitrol van het PMO begonnen. We hebben veel contact gehad en de actiepunten van beide kanten opgepakt. Ik ben heel content met de samenwerking. De lijntjes zijn kort en dat werkt erg plezierig. De manier van handelen van Buro Vitaal is snel. Vragen worden direct beantwoord of opgepakt. Dat werkt erg fijn!

Sigrid Nugteren, HR VHZ-Groep

 

DAAROM VITALITY CHECK. WAT KLANTEN ZEGGEN

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is het perfecte startpunt voor optimaal presterende medewerkers. Het biedt zicht op hun werkvermogen, mentale veerkracht, eventuele gezondheidsrisico’s en leefstijl. De uitkomsten van het onderzoek helpt onze medewerkers bij het stimuleren van gezond gedrag en het levert ons als bedrijf concrete input voor ons vitaliteits- en duurzaam inzetbaarheidsbeleid.
Daarnaast voldoen we als werkgever ook aan onze wettelijke verplichting om het PMO periodiek aan te bieden aan onze medewerkers. Het PMO is bij ons gebaseerd op de uitkomsten van de RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie).

Anja Stappenbelt, HR-manager Rollecate groep

Heb je interesse in onze whitepapers?

Vul je e-mailadres in en download onze whitepapers

You have Successfully Subscribed!